وکیل خانواده در تهران

طلاق توافقی، مطالبه مهریه، حضانت فرزند مشترک، نفقه زن

وکیل خانواده در تهران

طلاق توافقی، مطالبه مهریه، حضانت فرزند مشترک، نفقه زن

وکیل خانواده در تهران

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 10 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند.
ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 7 عصر می باشد.
مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد.
44963487 - 44033677

طلاق توافقی اقلیت های دینی

شنبه, ۱۹ فروردين ۱۳۹۶، ۱۲:۳۸ ب.ظ

برای مشاوره حقوقی خانواده با شماره های زیر تماس بگیرید.

44033677 - 44963487

همه زن و شوهران ایرانی با هر مذهب و دینی که باشند برای طلاق نیازمند رای دادگاه می باشند حتی اگر این طلاق، توافقی باشد فرقی نمی کند که زوجین مسلمان شیعه، سنی و یا مسیحی (ارمنی)، یهودی، زرتشتی، آشوری و ... باشند. دادگاه های خانواده ایران، صالح به رسیدگی پرونده های طلاق زوجین ایرانی می باشند اما بر طبق قانون اقلیت های دینی به رسمیت شناخته شده در احوال شخصیه، تابع دین و مذهب خود می باشند و دادگاه ها نیز مکلفند در پرونده های خانواده به ویژه طلاق از مقررات خاص ایشان تبعیت کنند ولی این گونه نیست که آن ها بی نیاز از رای دادگاه باشند.

با توجه به این که گروه وکلای پارسای به صورت تخصصی در پرونده های خانوادگی متمرکز می باشند از ما در این خصوص بسیار سوال پرسیده می شود که مراحل طلاق توافقی برای اقلیت های دینی مثلا ارامنه به چه صورت است و چقدر زمان می برد.

در حال حاضر پرونده های طلاق توافقی مربوط به هر اقلیت دینی که باشند در صورت توافق زوجین در شهر تهران کمتر از یک هفته انجام می شود مثلا زوجین ایرانی از ارامنه گریگوری می توانند به جهت طلاق توافقی در ابتدا به خلیفه گری محترمشان مراجعه کنند و یا این که مستقیما در دادگاه خانواده برای طلاق توافقی اقدام نمایند بدیهی است که دادگاه بر طبق مقررات ارامنه گریگوری رای طلاق را صادر خواهد کرد.

برای مشاوره حقوقی تلفنی رایگان در مورد طلاق توافقی و همچنین وکیل جهت طلاق توافقی با ما تماس بگیرید.

منبع: طلاق توافقی اقلیت های دینی

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی